Webshop |Showroom |Værksted


Nyhed Tilbud
Alesis Nitro Mesh Kit - Eltrommesæt

Alesis Nitro Mesh Kit - Eltrommesæt

3.149,00 DKK 3.349,00 DKK

Godt begynder Trommesæt, som kan styrke dine færdigheder som trommeslager. Sættet er 8-Delt og giver dig mange muligheder.

Lagerstatus: Lagervarer, Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Alesis Nitro Mesh er et komplet 8-delt elektronisk trommesæt, der er centreret omkring næste generations AlesisMesh-trommeteknologi. Meshhoveder er den overvældende præference for trommeslagere, når de spiller elektroniske sæt på grund af deres naturlige præg og ultralyst respons. Trommesættet indholder alt hvad du skal bruge for at komme igang, lige fra trommer, styrebox og et holdbart aluminiumsstativ. Vi inkluderer også alle kabler, strømforsyning og tromle-nøgle til let installation. Alt dette forbindes til det kraftfuldt Nitro elektronisk trommelmodul med masser af slaglyde, 40 forskellige sæt og 60 indbyggede play-along track.

 

Inde i Nitro-modulet finder du også værdifulde ekstramateriale. Den indbyggede læring's modul indeholder 60 musikspor og en indbygget metronom for at forbedre dine færdigheder. Der er endda en avanceret sequencer og en performanceoptager for at udvide dit musikproduktionspotentiale. Det er også muligt at bruge USB/MIDI-forbindelsen med computere. Nitro-modulet tilbyder også nogle old-school MIDI-ind- og udstik, så du kan tilslutte din foretrukne MIDI-udstyrede trommemaskine, lydmodul eller andet lydudstyr . Der er et hovedtelefonstik plus stereo outs til at oprette forbindelse til et PA-system, forstærker eller optagekonsol. Med stereo aux-indgangen kan du tilslutte din mobil telefon eller pc, for at lytte til dit ynglings nummer!