Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

El Klaver

preloader-black

El klaver - Professionelt og i høj kvalitet

Drømmer du om et nyt el klaver i topkvalitet og stilfuldt design? Vi fører et væld af eldrevne klavere fra kendte mærker som Casio, Roland, Alesis og Artesia. De er nøje udvalgt med fokus på at tilbyde dig forskellige modeller i flere prisklasser. Vi har et klaver til dig, der nyder at hygge med lidt klaverspil derhjemme, såvel som dig der spiller klaver professionelt. Find alt fra et simpelt stagepiano, med eller uden ben, til et el-klaver i klassisk look. Du kan også se vores store udvalg af keyboards og MIDI Keyboards.

Klaver - Sådan vælger du det rigtige

Der er flere spørgsmål, du skal stille dig selv, når du leder efter et elektrisk klaver. 

Skal det stå i hjemmet?

Skal det bruges på en scene og til optrædener?

Skal det bruges til undervisning?

 

Afhængigt af hvor og hvordan klaveret skal bruges, kan du nemmere vælge den mest ideelle model. Vi har elektronisk klaver, der duer til alle disse formål. Du finder blandt andet modeller udstyret med smarte funktioner som USB og Bluetooth, hvilket er ideelt til f.eks. opkobling af indspilningsudstyr, men også til at bruge apps, der lærer dig at spille klaver. Vi har også flere typer klaver pakker med bænk til, hvilket også kan være ideelt til lange optrædener eller til undervisningsbrug. 

Klaver for begyndere - Vi har mange muligheder 

Som begynderklaver har vi mange gode modeller. Det kommer helt an på, hvor mange penge du vil bruge, hvor meget plads du har, hvad klaveret skal kunne og hvordan det skal se ud. Vi fører både nogle prisfornuftige el-klavere uden ben, men har også flere store el-klavere på ben, med pedaler og skammel til. 

 

Er du i tvivl om, hvilket klaver du skal vælge? Vi er musikeksperter med lang erfaring i branchen. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig med at vælge dit begynderklaver. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne.

Er du på udkig efter en ny Guitar, Ukulele eller andet, kan du også finde det hos os.

Klaver køb - Gode priser hos Music2You

Det skal ikke koste en formue at investere i et elklaver, derfor fører vi et bredt sortiment med elklavere i alle prisklasser. Vi har både ét til dig med et lavt budget såvel som til dig, der er på udkig efter topprofessionelt musikudstyr. 

 

Fordele ved at købe dit el-klaver hos os er:

- Altid hurtig levering indenfor 1-3 hverdage på lager vare.

- Altid god kundeservice og rådgivning.

- Altid et bredt sortiment - hvor ethvert budget kan være med.

 

Music2You er skabt for at tilbyde kvalitetsinstrumenter til fornuftige priser til både musikinteresserede og professionelle musikere.