Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

G&L

Leo Fender havde, lige fra sine første teenage år, interesseret sig for elektronik. Startede med radioer, pa- anlæg og modificering og optimering af instrumenter.

I 1946 åbnede Leo dørene op for Fender Electric Instrument Company i Fullerton. Det var der Leo skabte de legendariske guitarer Telecasteren (oprindeligt kaldet Broadcaster) og ikke mindst Stratocasteren. I starten af ´60-erne blev Leo´s helbred dårligere og Leo blev anbefalet af sin læge at skille sig af med sin virksomhed. Leo valgte at følge lægens råd og i 1965 indgik han en aftale med mediegiganten CBS, om salg af  Fender Electric Instrument Company. I aftalen med CBS blev der indført en konkurrenceklausul på at Leo ikke måtte genoptage sit guitarbyggeri og markedsføre dem i eget navn for en afmålt tidsperiode.

I 1979 havde Leo igen mod på at starte sit eget op, men denne gang på hans egne betingelser. Han inviterede derfor hans tidligere samarbejdspartner, kollega og ven igennem mere end 30 år, George Fullerton med på ideen. Leo insisterede på at virksomheden skulle hedde G&L Instruments (George & Leo) og i 1980 var det hele en realitet. G&L Instruments startede op i CLF Research´s lokaler og historien begyndte at gentage sig, og dog ………….. En ny legende begyndte at tage sin form.

G&L´s produkter er den absolutte top på Leo´s kransekage. Der er simpelthen tale om at Leo har brugt det bedste fra tidligere instrumenter han har været involveret i og tilføjet de sidste lækre detaljer. Hver enkelt instrument er perfekt matchet, fra udvælgelsen af træet og den mindste hardwarestump, til den endelige lakering og bestykning.
 
Sorter efter:   Vis antal:
11 / 11 Produkter

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD