Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Ableton Push 2

5.195,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 2-4 hverdage
 stk.
Den nye Push lægger en større del af den kreative process i dine hænder: spil og programmér beats, melodier og harmonier. Brug nye sampling workflows til at slice samples op, spille single hits eller afspille timestretched samples.

Push 2 er intuitiv og musikalsk. Med et stort farvedisplay og helt nye, super-følsomme pads, er den et virkelig elegant produktions- og kompositionsværktøj. Og på scenen har man nu langt bedre overblik, foruden masser af nye muligheder.

Ableton Push og Live arbejder gnidningsløst sammen om, at give dig det bedste fra begge verdener: hands-on hardware til at skabe noget fra bunden, og fuldt udstyret software til at finpudse og færdiggøre din produktion.

Gennemse, pre-lyt og load lyde og instrumenter fra dit bibliotek nemt og hurtigt. Og med endnu bedre og mere responsive pads, samt farvedisplay der viser dig præcis, hvad du har brug for, giver Push 2 dig en helt ny oplevelse af at skabe og spille musik.

De vigtigste features:
  • Ableton Intro Software medfølger. Alle de inkluderede instrumenter, effekter og lyde – også dine egne lydbiblioteker – er klar til at blive spillet, ændret og personliggjort.
  • Spil melodier og akkorder på en ny måde: På Push er helt klaviatur foldet sammen til 64 pads, hvor farverne er din guide til grundtoner og skalaer. Ved blot at bevæge fingrene i samme mønster kan du nu spille i alle tonearter, flytte tonearten med et enkelt tastetryk og udforske harmonier og musikalske fraser på en helt ny måde.
  • Improviser med musikkens struktur: Med ganske få knapper starter du clips, overdubber toner, flytter rundt på sangens byggesten eller laver variationer. På den måde bliver selve Ableton softwaren til et intuitivt, spilbart instrument.
  • Kom let fra ide til arrangement: Push er både et inspirerende instrument i startfasen og et gennemført software-værktøj, når tracket skal gøres færdigt. Alt hvad du skaber på Push bliver direkte spejlet i Ableton Live på din computer – klar til finjustering, arrangement og eksport som færdigt track.
  • Designet og bygget af Ableton: Push har 64 tryk- og anslagsfølsomme RGB multifarvede pads med adaptivt layout og en touch-strip med 24 LED lys, der kan bruges til pitch bending eller til at navigere igennem et drum rack.
  • 11 berøringsfølsomme endless encoders og et high-res OLED-display, tilpasser sig dynamisk kontrol og visning af instrument- og effekt parametre.
  • På bagsiden findes en USB-port, stik til strømadapter og to stik til konfigurerbare footswitches.Specifikationer:
  • Dimensioner (HxBxD): 42 x 378 x 304 mm.
  • Vægt: 2990 gr.
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD