Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Roland AC-40 akustisk guitarforstærker

2.995,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.

 

3 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk

 

Den alsidige AC-40 er perfekt til guitarister og singer/songwrites med mange jobs, og den leverer topkvalitets stereo akustisk forstærkning i en prisvenlig, mobil løsning. Den nyeste tilføjelse til Rolands roste Acoustic Chorus-familie har en ren, høj og naturlig lydgengivelse af akustiske instrumenter, med en dual-channel configuration der understøtter både en guitar og en mikrofon. Indbyggede stereoeffekter inkluderer en topkvalitets digital reverb og Rolands berømte chorus, mens anti-feedback-funktionen automatisk styrer problematisk akustisk feedback og gør det muligt at spille og synge uden feedback problemer. AC-40 er en letvægts forstærker, der er solid og klar til scenelivet og er den perfekte løsning til musikere på farten.

Naturlig akustisk lyd, forbedret med stereoeffekter

AC-40 bygger videre på traditionen fra Rolands velrennomerede Acoustic Chorus-serie, og leverer ren og naturlig lydforstærkning til akustiske guitarer, vokalmikrofoner eller andre akustiske instrumenter. Som alle vores AC-produkter har den stereo output med to styk højtalere og indbygget stereo chorus og reverb-effekter, der leverer studiekvalitets dybde og dimension der ikke er muligt med mono-forstærkere.

Stor lyd, kompakt størrelse

AC-40 er ultrakompakt og vejer under 5,3 kg. så den er let at bære hvor end du vil spille. Trods den beskedne størrelse har den en stor lyd, der let fylder forskellige spillesteder, såsom intime klubber, restauranter og cafeer. Takket være det integrerede tilt-back stativ er det enkelt at placere forstærkeren i en vinkel, så den har en større spredning af lyden end på en flad overflade. AC-40 er også perfekt som personlig monitor når du spiller større steder.

Dual-Channel fleksibilitet

Med de to uafhængige kanaler giver AC-40 dig en pro alsidighed til ethvert live-setup. Der er en dedikeret GUITAR-kanal med en standard ¼’’ jack input plus en MIC/LINE-kanal med en XLR/TRS combo input der kan tilsluttes en mikrofon eller en line-level enhed. Tilslut en guitar og en mikrofon og syng og spil selv eller brug begge kanaler- til at mikse to typer pickup´er (eller en pickup og en mikrofon) i mere avancerede guitar-rigs. Hver kanal har sin egen tre-bånds EQ så du kan modulere din egen lyd sammen med uafhængige kontroller af chorus og reverb, hvilket giver dig komplet kontrol over din lyd.

Anti-feedback

Som enhver live-performer ved, så kan akustisk feedback være et problem på scenen, især i situationer hvor du skruer op eller hvor du spiller i et trangt rum. AC-40’erens anti-feedback-funktion hjælper dig og dæmper feedbacken før den bliver et problem. Med et enkelt tryk på en knap kan du slappe af og koncentrere dig om at spille uden at bekymre dig om uventede støjgener.

Essentielt performancetilbehør

AC-40’erens bagpanel har et antal tilslutningsmuligheder til forskellige situationer. Tilslut en ekstern musikafspiller til stereo AUX IN for backingtracks og øvning og brug den dedikerede level control til at balancere lyden. Mono/stereo LINE OUT jacks giver dig muligheden for at tilslutte til PA-systemer når du spiller på større spillesteder, eller til indspilningsenheder for at indfange den naturlige lyd sammen med forstærkerens fyldige stereoeffekter. Når du tilslutter høretelefoner til PHONES jackstikket, mutes de indbyggede højtalere og gør det muligt at øve uden at forstyrre andre. Der er også et jack så du kan slukke og tænde for reverb og chorus med en fodswitch (tilkøb)

Specifikationer

  • Powerful og letvægts stereoforstærker med naturlig akustisk lyd
  • To styk specialdesignede 6.5’’ højtalere leverer et imponerende lydniveau med uovertruffen lydgengivelse
  • Stereo chorus og reverb-effekter giver en fyldig, rummelig lyd
  • To kanaler: GUITAR (1/4’’ input) og MIC/LINE (XLR/TRS input) hver med tre-bånds EQ og uafhængige effekt kontroller
  • AUX IN med level control for tilslutning af musikafspillere
  • Mono/stereo LINE OUT til sammenkobling med lokale lydsystemer og optage-enheder
  • Automatisk anti-feedback-funktion
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD