Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

AUDIENT EVO 4 2in/2out Audio Interface Billigst på PriceRunner

AUDIENT EVO 4 2in/2out Audio Interface

895,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

EVO 4 er skabt til den smarte og kreative person, som ønsker et simpel lydkort med mange muligheder.

Tilslut nemt via USB-C til din pc eller macbook.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Et lydkort med mange funktioner

Audient EVO 4 Audio Interface er et lydkort til dig som ønsker at optage lyd i høj kvalitet. Den er perfekt til dig med interesse for musikverdenen eller podcast. Den er udstyret med en fantastisk EVO mikrofonforstærker, hvilket sørger for et forstærknings område på helt op til 58 dB. Dermed får du resultatet af en krystalklar lyd, samtidig også en nuanceret optagelse. Hvilket giver en fantastisk oplevelse, når optagelsen skal afspilles igen. Udover at Audient EVO 4 giver mulighed for indspilning af bla. podcast og musik. Så er det altså muligt, at tilslutte dit yndlingsinstrument til optageren via instrument-indgangen.
 
En helt unik funktion lydkortet er udstyret med, er Smartgain tilstanden som helt automatisk indstiller lydniveauet, for dine mikrofoner til den perfekte lyd. Herudover får du også loop-back funktionen, som giver dig mulighed for, at optage computerlyd samtidig med, at du optager lyd fra mikrofonen. Det kan være i situationer som Skype møder eller lignende.

Et Smart og kompakt alternativ

Denne Audient EVO 4 har et super lækkert og enkelt design. Det er en meget lille audio interface, men udstyret med alle de funktioner du får brug for. Herunder den smarte knap-betjening, som giver mulighed for at justere i alle indstillingerne blot på en knap. Nogle af de smarte funktioner er bla. nogle kraftfulde kontrolelementer, så du kan justere dine højttalere, hovedtelefoner og kanaler via knap-betjeningen. Den gør din indspilning proces så simpel som mulig. Denne funktion giver dig altså meget plads til, at fokusere 100% på musikken fremfor teknikken.
 
Udover dette lydkort har et fantastisk, og kompakt design til dig på farten. Så er den også usb-busdrevet, hvilket vil sige, at den ikke kræver strømforsyning for, at fungere. Du kan blot tænde den direkte fra computeren. Denne optager er derfor et super kompakt alternativ til dig, som er på farten, og ønsker den bedste lydkvalitet, uanset hvor du er.

EVO 4 - Funktioner

  • EVO mikrofonforstærker
  • Tilslutning til instrumenter via indgangen
  • Smartgain tilstand
  • Loop-back funktion
  • Knap-betjening med en masse funktioner
  • Mulighed for tilslutning til næsten alle iOS-enheder eller computer
  • Holdbart og kompakt design

Pakken indeholder

1 stk. Audient EVO 4 Audio Interface
1 stk. USB-C til USB-A kabel
1 stk. Brugermanual

Kunder der har købt dette produkt har også købt