Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Laney Lionheart L20H guitar stack

10.390,00 DKK

9.995,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.

L-20H TOP
Denne to-kanals rene rørforstærker har en ”parallel single-ended” klasse A udgang med 4 matchede EL84 udgangsrør som giver 20 watt fyldig rørlyd
 
Lionheart repræsenterer alt hvad Laney har samlet af erfaringer gennem 40 års arbejde med rørforstærkere. Serien er designet til at give den ultimative lyd af rør der bliver presset – varmt og ekspressivt – og ved et lydniveau der kan bruges af alle - i alle slags sammenhænge.
 
Ren rørlyd vælter bare ud af Lionheart serien og skabes gennem kun at have brugt de bedste materialer, de simpleste rørforforstærker kredsløb, sammensat med ren klasse A krafttrin, og højttalere der er blevet håndplukket til at give det ultimative inden for små rørforstærkere. 
Lionhearts unikke ”TILT” system gør at du altid selv er i stand til at få nytte af al den energi der er lagt i at gøre Lionheart til den bedste lille forstærker du nogensinde har lyst til at eje. En meget enig fagpresse har givet denne forstærkerserie topkarakterer gang på gang.
 
Denne to-kanals rene rørforstærker har en ”parallel single-ended” klasse A udgang med 4 matchede EL84 udgangsrør som giver 20 watt fyldig rørlyd. L20H har gulddoublerede printplader og stikforbindelser og forseglede guldkontakt-relæer bruges alle steder i signalbanerne for at opnå minimal farvning af lyden.
 
. Forstærkeren er bestykket med den berømte ”Type 4” store fjederrumklang som er med til at skabe den klassiske guitarlyd.
Designet til brug sammen med højttalerkabinettet LT212. (monteringkit medfølger) Hver enkelt L20H er håndstemplet med et ”build number” i den rækkefølge de forlader Laney produktionsbanen. Der medfølger et særligt ”Lionheart” beskyttelsesovertræk.


LT-212 Kabinet
Hvis du ejer en Laney L20H, vil du nødigt tabe halvdelen af den fede klasse A-tone ved at bruge et eller andet tilfældigt kabinet, og hvorfor så ikke få det matchende Laney LT212 kabinet?
 
Det et lukket kabinet som er bestykket med 2 stk. 12” Celestion Heritage G12H. Dette kabinet giver tyk, dyb tone med growlende bundkraft. Det lækre og vellydende kabinet har desuden Laney’s unikke TILT system i kombination med muligheden for at fastgøre L20H på toppen af kabinettet. (monteringkit medfølger) Der medfølger et særligt ”Lionheart” beskyttelsesovertræk
 
 
 
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD