Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Casio Celvanio AP-700BK Digitalpiano

15.995,00 DKK

15.195,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.

AP-700 er udstyret med Casios revolutionerende klaviatur, som er lavet af imiteret ibenholt og elfenben og en svagt tekstureret overflade som giver godt greb og en træfølelse i tangenterne. 
Mekanikken i klaviaturet aflæser dine anslag meget præcist med hele 16256 dynamiske niveauer, ved hjælp af 3 sentorer pr. tangent. 
For endnu mere realisme, er AP-700 også udstyret med en perfekt simulering af resonansen fra de medklingende strenge og hammerens anslag, individuelt for hver eneste af de 88 tangenter. 

Med den indbyggede koncertsimulator, har Casio gjort det muligt, gennem avancerede lydanalyser af akustiske egenskaber, at gengive akustikken fra flere af verdens største koncertsale direkte i din AP-700. 
Du finder også 15 komplette symfoniske akkompagnementer, hvor painostemmen lades til dig selv at spille, og der kan tilmed hentes flere akkompagnementer efter samme princip ned på klaveret via en computer.

Låget: 
AP-700 har et fysisk toplåg som kan åbnes og lukkes, som giver mulighed for at dæmpe lyden, ligesom man kan på et akustisk klaver. 
Tilmed har klaveret også en digital simulation af lukket, halvåbent, åbent eller afmonteret flygellåg, som virkelighedstro simulerer lågets virkning på et akustisk flygel. Denne simulering kan kombineres med det fysiske låg, og derved kan man opnå en lyd som opleves meget akustisk. 

 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD