Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Casio Celvanio GP-300BK Grand Hybrid

23.950,00 DKK

20.795,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.

For at udvikle GP serien, har Casio i samarbejde med C. Bechstein nøje analyseret hvordan et akustisk flygel lyder og føles, så man kunne skabe et klaver, som føles og lyder så virkelighedstro som muligt. Man har taget udgangspunkt i de tre legendariske flygler Berlin Grand, Hamburg Grand og Vienna Grand, som alle tre findes repræsenteret i GP-300 med hver deres unikke klange og egenskaber. 

GP-300 er udstyret med Casio's nyudviklede Air Grand lydkilde, som giver dig hele 256 toners polyfoni og Casio's flerdimmensionelle morphing teknik, som giver mere naturlige overgange i bl. a. lydstyrker og efterklange, som bidrager til de musikalsk ekspressive muligheder

Klaviaturet er konstrueret med en helt ny teknik, som indebærer naturlig hammermekanik og trætangenter produceret af samme østrigske gran som på C. Bechstein egne flygler. Naturlig hammermekanik betyder, at der sidder rigtige hamre som laver samme bevægelse som i et akustisk flygel, hvilket også bevirker at hvis man løfter låget kan man se hamrene bevæge sig. Dette gør klaveret uhyre naturtro og naturligt at spille på

GP-300 har 26 forskellige grundlyde, deriblandt de tidligere nævnte Berlin Grand, Hamburg Grand og Vienna Grand, men også fantastiske orgellyde, forskellige elpianolyde, stryg, bas osv. Til at levere disse lyde er klaveret udstyret med Casio's Grand Acoustic System for præcis gengivelse. 
Til at understøtte de smukke lyde, findes der også i GP-300 en koncertsalssimulator, som gengiver akustikken fra flere af verdens største koncertsale og scener. Man har gennem avanceret lydanalyse og signalprocessering, genskabt de akustiske egenskaber fra kendte koncertsale, så du kan opleve de akustiske kendetegn ved netop disse scener. 
Concert-Play-funktionen giver dig rollen som solopianist i et stort orkesterarrangement, i en slags karaoke, bare med klaver i stedet for sang. Der er 15 forskellige værker at vælge imellem. 
Ydermere findes 60 musikstykker i GP-300's bibliotek. Noderne til stykker følger med klaveret, og højre hånd og venstre hånd kan øves seperat, så stykkerne nemt øves. Tempoet kan også justeres. 
 

 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD