Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

RØDE NT1 Studio kit med Audio interface AI-1

2.565,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 2-4 hverdage
 stk.

Røde NT1 Studio mikrofonsæt og Audio Interface Ai-1. Altså Røde's komplete Studio Kit


AI-1 - Røde's nye Audio Interface med integreret Klasse A hovedtelefon-forstærker giver dig mulighed for hjemmeoptagelser i studie-kvalitet. AI-1 Audio Interfacet har et enkelt  Neutrik™ Combo Jack-input, der kan bruges til både 3-polet XLR- og Jack-stik. Med AI-1 har du også Zero-latency playback og så er AI-1 udstyret med 48V Phantom Power.

 

Complete Studio Kit indeholder også en NT1 - 1" diafragma kondensatormikrofon med nyrekarakteristik. Den er udviklet med fokus på en detaljeret midrange-respons, silkebløde høje frekvenser og en varm og rund basreproduktion. Transduceren er ophængt inde i mikrofonen efter Rycote's anerkendte Lyre-princip, der minimerer eksterne vibarationer. NT1 er målt til kun 4,5 dBA i egen-støj.

 

Røde’s Komplete Studio Kit indeholder: AI-1 Audio Interface, NT1 kondensator-mikrofon, pop-filter, Rycote-ophæng, XLR-kabel og USB-C/A kabler. 

 

Se tutorials på WWW.RODE.COM/AI1/VIDEOS

 

Ved køb af AI-1 medfølger der, i en begrænset periode, en gratis version af Ableton Live Lite, software der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at skabe musik. Downloades på WWW.RODE.COM/ABLETON.

 

Røde giver 10 års garanti ved registrering på rode.com. 

 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD