Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

RØDE i-XLR - Audio interface for Apple iOS udstyr

1.049,00 DKK

995,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.

RØDEs audio-interface, der sammen med en mikrofon gør det hurtigt og nemt at optage lyd på iPhone eller iPad. Det medfølgende 3m kabel giver stor bevægelsesfrihed, så man kan sagtens have telefonen liggende i en lomme eller iPaden i en taske, mens man optager. Hovedtelefonudgangen har volume-regulering, der gør det nemt at styre lyden under optagelse. Ved brug af en dynamisk mikrofon, kan i-XLR give et +20dB niveau boost. Det nye audio-interface er med sin lille størrelse – 80x33x35mm (HBD)/125g – nem at have med overalt. i-XLR betjenes via den gratis App: FREE iOS COMPANION APP som kan downloades fra App store.

i-XLR er kompatibel med et væld af dynamiske mikrofoner, men kan også bruges med kondensator mikrofoner med egen Phantom forsyning, f.eks: M1, M3, NT3, NTG2, NTG4+, ProCaster & Reporter.

Den er oplagt til professionelle indspilninger for reportere og journalister på farten, men er desuden nem at bruge i recording-situationer for professionelle eller amatører, stationært eller on-location.

*Fra iPhone 5 og senere (iPhone og iPads medfølger ikke)

 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD