Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

FLIX - Brushes Jazz XL - Mørkeblå Billigst på PriceRunner

FLIX - Brushes Jazz XL - Mørkeblå

199,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Længere variant af den best-sælgende "jazz brush" med lidt grovere fibre.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Forbedre dit jazztrommespil med FLIX Brush Jazz XL

Dette er den helt nye og længere version af den best-sælgende "jazz brush" og vil give dig en endnu mere alsidig og dynamisk lyd end nogensinde før.

FLIX Brush Jazz XL er bygget med samme håndtag som "classic brush", hvilket gør den mere behagelig at spille med end nogensinde før. Med en samlet længdeforøgelse på 4,3 cm, med håndtagforøgelse på 4,5 cm, vil du have endnu mere kontrol og præcision i dit spil.

Vil give dig en alsidig lyd, og det nye længere design giver dig mulighed for at opnå en endnu større rækkevidde og dybde i din musik. Uanset om du spiller i et lille lokale eller på en stor scene, vil FLIX Brush Jazz XL give dig den nødvendige finesse og præcision til at tage dit trommespil til det næste niveau.

Bestil dine FLIX Brush Jazz XL i dag og oplev forskellen i dit spil. Disse er bygget til at holde og vil give dig en pålidelig og konsistent ydeevne hver gang. Med deres nye længere design og behagelige håndtag vil du have den ultimative kontrol og frihed til at skabe den lyd, du altid har drømt om.

Specifikationer

  • Vægt: 45 gram (pr. stk.)
  • Længde: 37,3 cm
  • Greb-diameter: 15 mm
  • Greb-længde: 21,3 cm