Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

FLIX - Brushes Classic XL - Gul Billigst på PriceRunner

FLIX - Brushes Classic XL - Gul

199,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Egner sig til brug på cajon's og lignende percussion udstyr, samt på trommesæt.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-2 hverdage
stk.

Unik Brushes med flere fibre end Classic versionen

Oplev en helt ny dimension af kontrol og lydkvalitet med FLIX Brushes Classic XL! Denne model er en tungere version af den velkendte røde "classic" brush, men i en smuk gul farve. Med 40% flere fibre, vil FLIX Brushes Classic XL give dig en utrolig høj volumen og utrolig kontrol, som du ikke vil opleve med nogen andre brushes.

XL versionen har et kortere og tykkere håndtag end den originale "classic" model, hvilket giver dig endnu mere komfort og kontrol, når du spiller. Denne model er også ideel til brug på cajons og andre percussion instrumenter, hvor du har brug for en ekstra stor og kraftfuld lyd.

Classic XL er bygget med de bedste materialer, der sikrer langvarig holdbarhed og konsistent ydeevne. Du vil elske den forbedrede kontrol, følelse og balance, som denne model giver dig, uanset hvilken type musik du spiller.

Bestil dine FLIX Brushes Classic XL i dag og oplev en helt ny verden af lydkvalitet og kontrol. De er bygget til at vare og vil give dig en pålidelig og konsistent ydeevne hver gang. Med deres kraftfulde og holdbare fibre og kortere og tykkere håndtag, vil du have den ultimative kontrol og frihed til at skabe den lyd, du altid har drømt om. Uanset om du spiller jazz, blues, rock eller percussion, vil FLIX Brushes Classic XL give dig den nødvendige finesse og præcision til at tage dit trommespil til det næste niveau.

Specifikationer

  • Vægt: 42 gram (pr. stk.)
  • Længde: 33 cm
  • Greb-diameter: 16,5 mm
  • Greb-længde: 19,5 cm