Webshop |Showroom |Værksted


Tilbud
Roland CM-30 CUBE Monitor

Roland CM-30 CUBE Monitor "Demo model"

1.499,00 DKK 1.899,00 DKK

Monitoren er en kompakt 30Watts, 6,5” højttaler med stereo forforstærker. Der er tre kanalindgange med en XLR indgang til mic/line.
Lagerstatus: Lagervarer, Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

 

3 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk

En bærbar Mixing monitor til mange formål

 

CM-30 Cube Monitoren er en kompakt 30Watts, 6,5” højttaler med stereo forforstærker. Der er tre kanalindgange med en XLR indgang til mic/line. Der er også to separate AUX indgange. Når du kobler to CM-30 sammen v.h.a. Stereo Link funktionen, får du totalt 8 stereo indgange og to mono mic/line indgange. Det er nemt at bære CM-30, fordi den har et indbygget håndtag og den er ideelt udformet til transport, da den er udstyret med et gitter dæksel af metal og ekstra forstærkning af hjørnerne.

 
Bær den rundt
CM-30 er designet til at blive båret rundt med, fra dit hjem til diverse jobs. Den er nem at bære, fordi den har et indbygget håndtag og metal gitteret og de ekstra forstærkninger af kabinethjørnerne beskytter den mod stød og slag. CM-30 er god til din hjemmeøver og kan bruges som livemonitor på scenen.
 
2-bånds equalizer
CM-30 har en 2-bånds equalizer for justering af bas og diskant. Ligesom alle de andre knapper er equalizerknapperne placeret foran, så du hurtigt kan lave justeringer.
 
Masser af indgange
Der er tre kanalindgange med en XLR indgang til mic/line og yderligere to AUX indgange (RCA phono (L,R), stereo mini jack). CM-30 giver dig rigeligt med indgange til samtidigt at tilslutte en mikrofon, et keyboard, en rytmeboks og en CD-afspiller.Via et jackkabel kan to CM-30 kobles direkte sammen, så du opnår output i stereo. Når to CM-30 er koblet sammen med to jackkabler, opnår du en total af otte stereoindgange og to mono mic/line indgange. 
  • 30Watt, 6,5”, coaxial tovejshøjttaler med stereo forforstærker
  • Tre indgange med en XLR indgang til mic/line og to AUX indgange
  • Stereo Link funktion for stereoopkobling mellem to enheder hvilket giver 8 stereoindgange og to mic/line indgange
  • Gitter dæksel af metal, forstærkning af hjørnerne og håndtag til sikker transport