Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Roland BK-7m

6.345,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.

3 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk

Ta' bandet med i tasken

Giv dig selv et backing-band i verdensklasse med den helt nye BK-7m, et topmoderne lydmodul med interaktivt band-funktioner i en slank og strømlinet enhed. BK-7m, som ikke fylder meget mere end en bog, er en drømmemaskine for entertaineren eller solo-musikeren, som har behov for et backing-band på scenen, i studiet, eller derhjemme. Med sine hundredevis af fantastiske indbyggede lyde, musikstilarter og rytmer, som alle kan tilgås med en enkelt knap, giver BK-7m dig professionel ensemble-lyd på scenen. Vælg fra biblioteket med indbyggede stilarter, eller afspil dine egne musikfiler direkte fra en USB hukommelsesnøgle som akkompagnement. Du kan endda optage dit spil direkte til en USB hukommelsesnøgle, og herefter overføre eller gemme det på en computer.
 


Lydgenerator
Drivkraften bag BK-7m er en ultramoderne lydprocessor udviklet af Roland, med flere end 1000 fantastiske lyde, og dusinvis af tromme- og percussion-sæt. Modulet håndterer helt op til 128 stemmer på en gang, og er herudover kompatibel med en række lydformater, heriblandt GM2, GS og XG Lite. Forsyn din BK-7m med en Standard MIDI fil af god kvalitet, og du får alle tiders vellydende orkester til gengæld. BK-7m er også fremragende som lydmodul til alle former for MIDI-kompatible instrumenter, som f.eks. digital piano, V-Accordion, orgel eller guitar.

Kreativitet og kontrol
Udover at kunne afspille MIDI filer ved hjælp af sin indbyggede lydprocessor, kan BK-7m og afspille og manipulere audio-filer. Afspil dine WAV- eller MP3-filer via USB hukommelse, og du kan med knapperne på frontpanelet ændre musikkens toneart eller tempo, så den altid passer perfekt til netop dit toneleje eller personlige udtryk. Med den indbyggede Center Cancel funktion kan du også minimere vokalerne i en eksisterende sang, og på den måde lave karaoke-tracks på stedet, så du kan synge med.

USB kompatibel
For at udvide mulighederne i BK-7m, er der indbygget en USB port til standard USB hukommelse, såsom USB-nøgler eller USB harddiske med egen strømforsyning, så du kan afspille og modificere/gemme dine filer. Med USB porten kan du også optage din musik og sang som en audio-fil (WAV, 44.1 kHz/16-bit lineær PCM) på en USB hukommelsesenhed.

Video kompatibel
Composite video udgangen i BK-7m kan sluttes til en ekstern skærm, og give publikum og/eller andre musikere mulighed for at følge med i det aktuelle nummers tekst og becifringer. Gør dit eget show til en multimedie-oplevelse!Specifikationer
  • Transportabelt backing modul, kompatibelt med MIDI-udstyrede pianoer, keyboards, harmonikaer eller orgler
  • Over 1000 lyde, 57 trommesæt og 128 toners polyfoni
  • Over 400 stilarter (Music Styles) af høj kvalitet, med 4 one-touch indstillinger hver
  • Flere end 900 Music Assistants, som dækker enhver musikalsk genre
  • Afspilning af Standard MIDI filer og audio filer via den indbyggede USB port
  • Lydoptagelse i WAV format direkte til tilsluttet USB hukommelse 
  • Cover funktion til MIDI filer og Music Styles
  • Composite video udgang til visning af tekst og/eller becifringer på en ekstern skærm
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD