Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Roland BK-5

6.345,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.

3 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk

Ét keyboard, én keyboardspiller…Med BK-5 planter Roland endnu en stolt milepæl indenfor arrangørkeyboardets historie. BK-5 tilbyder højkvalitets, nye lyde kombineret med en overskuelig brugerflade og avancerede features. Det er den perfekte partner til one-man bandet, professionelle såvel som amatører. 


Lydgenerator
BK-5 er forsynet med den helt nye Roland lydprocessor, og pakket med over 1.100 fantastiske lyde og dusinvis af tromme- og percussion-kits. Instrumentet kan håndtere 128 stemmer samtidigt og er kompatibel med en række af lydvalgsformater bl.a. GM2, GS og XG Lite. Giv BK-5 en standard MIDI fil, spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til at spille med et fantastisk band. 

Kreativ Kontrol
Udover at afspille MIDI filer med den interne lydgenerator, kan BK-5 også afspille og redigere audio-filer. Afspil MP3 eller WAV filer via USB og brug de indbyggede kontrolmuligheder til at ændre toneleje og tempo, så det passer bedst til din vokal eller spillestil. Du kan også bruge BK-5’s Center Cancel funktion og på den måde minimere vokalen på eksisterende sange og der ved skabe karaoke-agtige syng-med tracks.

USB kompatibilitet 
For at udvide BK-5’s kompatibilitet er der en USB-port så man kan tilkoble et standard USB-stik eller en ekstern USB harddisk med egen strømforsyning, hvor du kan spille, redigere eller gemme filer. Du kan også bruge USB-porten til at optage din performance som audio-filer (WAV, 44.1 kHz/16-bit linear format) på et USB drev. 

Video kompatibilitet
BK-5’s sammensatte video-output kan forbindes til en ekstern monitor, hvilket gør det muligt for publikum eller andre musikere på scenen at følge med i teksten og noderne på den sang der spilles. Gør dit show til en multimedia-oplevelse

Specifikationer
  • Selvforsynende, alt i ét keyboard med auto-akkompagnement og indbygget lydsystem
  • Bredt udvalg af lyde, Music Assistants og rytmer der dækker et vidt spændende musikalsk landskab af genrer (inklusiv Øst-Europa, Latin-Amerika, Asien med flere)
  • Brugervenligt grafisk interface
  • Indbyggede effekter, inklusiv reverb, chorus, EQ, multi-band kompressor og utallige multieffekter
  • Stilarter kompatible med Roland BK7m/E-serien/ G-serien og VA-serien
  • Kompatibel med backing formater (SMF, MP3, WAV og Rythm) direkte fra USB-hukommelse; Optag med det samme til USB-hukommelse
  • Automatisk akkord-genkendelse ved SMF-filer
  • Video output så man kan dele SMF/MP3 sangtekster med vennerne eller publikum på en ekstern skærm
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD