Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Roland BK-3 BK Backing Keyboard

3.575,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.
3 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk

BK-3 Backing Keyboard er perfekt til solo-entertainere og hjemmehobbyister og tilbyder en hidtil uset performancegrad til arrangementskeyboards. Med en lang række af indbyggede kvalitetslyde og rytmer, afspilning af sange via USB, indbyggede højttalere og meget mere forsyner dette transportable, ”stand alone” keyboard dig med et komplet ensemble. Fra en-mands shows til sociale begivenheder eller til blot at øve derhjemme kan BK-3’eren give dig endeløs musikalsk nydelse i alle musikalske genrer. 
 

 
  • Transportabel, ”stand alone” keyboard med indbygget lydsystem
  • Kvalitetslyde, rytmer og Music Assistants
  • Overskueligt, intuitivt brugerinterface
  • Kompatibel med musikrytmer fra Rolands BK, E, G og VA-serier
  • Du kan spille med en bred vifte af backingformater (SMF, MP3, WAV og rytmer) og optage din performance på et USB-stik
  • Kan kobles op med Roland Wireless Connect for trådløs kommunikation med iPhone og iPad; gratis iOS apps tilgængelige så du kan dele musik, vise tekster og meget mere
  • Fås i sort eller hvid
  • Air Recorder til iPhone, iPod touch, iPad
 
Med app Air Recorder kan man optage lyd trådløst fra en Roland Synth, V-Accordion eller V-Drums direkte til en iDevice. Sangene kan afspilles på telefonen, sendes trådløst til instrumentet, hvor brugeren jammer med, og resultatet er registreret i Air Recorder. Derefter kan du også eksportere dine færdige optagelser til andre apps. Kræver WNA1100-RL samt LAN-accespunkt med internettilslutning.
 
App'en er gratis og kan hentes i App Store.
 
Dit Personlige Backing-Orkester
Bred Vifte af Indbyggede Lyde og Rytmer
BK-3’eren er fyldt med lyde og rytmer der dækker over en bred vifte af musikgenrer fra hele verden, inklusiv Østeuropa, Latinamerika og Asien. Der er over 850 lyde og 50 indbyggede trommesæt, hvilket giver et helt stemmeunivers til at spille melodier akkompagnere i. Kompatibilitet med GM2, GS og XG Lite-formaterne, der sikrer en afspilning af Standard MIDI-filer i super kvalitet.
 
Spil Backing Tracks og Rytmer via USB-Hukommelse
BK-3’eren kan afspille en lang række eksterne backingformater fra et USB-stik (købes separat), inklusiv WAV og MP3 audio, SMF og Rolandrytmer (BK, E, G og VA-serierne). Afspilningstempo og toneart kan justeres helt enkelt så det passer til dit vokalregister eller behov i spille situationen. Dette er endda også muligt med audio-filer. Derudover reducerer en Center Cancel-funktion vokalvolumen i kommercielle WAV/MP3-sange, hvilket er ideelt til at synge karaoke og til ”minus-one” afspilning. 
 
Enkel Optagelse af Audio
En dedikeret frontpanelsknap gør det nemt at optage audio direkte på USB-hukommelsen, og gør det muligt at optage hele din, BK3-performance lige når du har lyst så du kan evaluere dit spil og sende det til venner og familie. Dine optagelser gemmes i CD-kvalitet WAV-data, hvilket gør det nemt for dig at overføre dem til din computer og så brænde dem ud som CD’er.
 
Roland Wireless Connect til iPhone og iPad
Kompatibilitet med Roland Wireless Connect gør det muligt for BK-3 brugere at kommunikere med en Apple iPhone eller iPad over et trådløst netværk via WNA1100-RL Wireless USB Adapter (købes separat). Der er en række sjove, gratis iOS apps tilgængelige inklusiv Air Recorder der kan gemme audio i din iPhone og Lyrics Viewer der kan vise SMF sangtekster på din iPad. Og med Show Your Music kan du lave videoklip fra din performance og dele dem på dine sociale netværk. 
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD