Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Roland V-Piano

42.495,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.

5 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk

Siden 1972 har Roland været pionerer og søsat talrige banebrydende teknologier og produkter, der har været de første af sin slags i verden. I de seneste årtier har ingen Roland instrumenter vundet flere hædersbevisninger end den revolutionerende V-serie: V-Accordion®, V-Bass, V-Drums®, V-Guitar, V-Synth® m.fl. I dag præsenterer Roland med stolthed næste kapitel i V-familiens saga: V-pianoet. Glem alle dine forestillinger om hvad et digital piano var og er, for dette instrument vil ændre alting.


Bryder alle barrierer
V-Pianoet hæver sig over ældre teknologier med sin revolutionerende "levende" piano-processor, som lader hver enkelt tone reagere og udvikle sig naturligt, flydende og perfekt, helt uden brug af samplinger. Med et V-Piano er der ingen overgange mellem samplinger ved forskellige anslagsstyrker, så det leverer en jævn og naturlig udklingning, som man må høre for at tro det.
 
Skab din egen drømmesamling
Med et V-Piano kan du vælge mellem vidunderligt velbyggede vintage-flygler, eller du kan lave din egen drømmesamling af instrumenter. Du kan ændre de virtuelle hammeres hårdhed, eksperimentere med eksotiske streng-sammensætninger og stemninger. Du kan have et verdensberømt koncertflygel ved fingerspidserne, eller et futuristisk piano, som ingen har hørt før.
 
Nyt PHA III Ivory Feel tangenter
Selv den allermest krævende pianist vil sætte pris på V-Pianoets nye PHA III Ivory Feel tangenter med Escapement. Denne avancerede tangent-teknologi genskaber den helt autentiske fornemmelse af elfenben på de hvide tangenter og ibenholt på de sorte, med ægte flygel-fornemmelse og respons. Selv den diskrete klik-fornemmelse der opstår, når "hammeren" slipper tangenten, er genskabt.
 
Kompleks, men brugervenlig
Kompleks teknologi betyder ikke nødvendigvis kompleks betjening for en pianist. Et V-Piano har en overskuelig og logisk designet brugerflade, som er imponerende hurtig og enkel at finde rundt i. Selv redigering på dybereliggende niveau er enkel at tilgå og forstå. Du behøver kun få minutter med instrumentet, før du er i gang med at kreere og tilpasse nye lyde.

Specifikationer
  • Revolutionerende "levende" piano-processor, som bryder med den traditionelle digitale sampling teknologi anvendt i stand-alone instrumenter.
  • Forrygende klaverlyde, lige fra klassiske koncertflygler til hidtil uhørte futuristiske hybrid-instrumenter
  • Samtlige pianolyde kan tilpasses individuelt
  • Nyudviklet 88-tangenters PHA-III Ivory Feel klaviatur med Escapement
  • Analoge udgange (XLR og 1/4" jack), digital udgang (coaxial), USB hukommelsesport og MIDI ind/ud
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD