Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Roland FP-50 Sort

9.295,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
 stk.
3 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk

FP-50 er rejsevenlig, privenlig og giver dig et piano i topklasse med mange fantastiske funktioner der allesammen er med til at forbedre din fornøjelse ved at spille. Du har, lige under dine fingerspidser, den autentiske lyd og fornemmelse af et koncertflygel + en stor samling af lyde, så du kan spille til enhver lejlighed. Den intelligente rytmefunktion gør det helt enkelt at skabe utrolige musikstykker og leverer dynamiske og sofistikerede akompagnementer der følger dit spil i real time helt automatisk. Og med det kompakte, stilfulde design og indbyggede højtalersystem er FP-50 altid klar lige meget hvor du spiller.
 
Piano på et helt nyt niveau
Den autentiske lyd og fornemmelse på FP-50 leverer top-level performance når du skal spille i alle mulige musikalske genrer, fra klassisk til jazz til rock og pop. Rolands SuperNATURAL Piano lydprocessor gengiver troværdigt den uforlignelige klang og udtryk fra de fineste akustiske koncertflygeler og leverer en trinløs anslagsfølsomhed, naturlig udklingning og autentisk tonaladfærd. Suveræn spilbarhed udspringer fra Ivory Feel-G klaviaturet med Escapement, der har de samme egenskaber, udseende og overflade som de keyboards der findes i vores topklasse pianoer. Til en overkommelig pris tilbyder den stilfulde FP-50 lyd, fornemmelse og udtryk på linje med de bedste instrumenter.
 
Alsidige funktioner og mobilitet på scenen
FP-50 er strømlinet og kompakt og nemt at transportere. Udover akustiske pianoer er det også proppet med en stor samling premium lyde til scenebrug, inklusiv SuperNATURAL-baserede klassiske EP’er, essentielle orgellyde, strygere, moderne synths og mere. Stereo outputs gør det muligt at tilslutte et eksternt forstærkersystem mens de indbyggede højtalere fungerer som personlig monitor på scenen. Den intelligente rytmefunktion giver dig kontrol over et komplet, indbygget backingband når du spiller solo, med automatisk akkompagnement der følger alt hvad du spiller på keyboardet.
 
Digitale fordele når du skal udvikle dit spil
FP-50’erens digitale teknologi tilbyder mange fordele og gør øvningen nemmere. Du kan slå de indbyggede højtalere fra og spille helt ugeneret og stille med hovedtelefoner, hvilket gør det muligt at øve dag og nat uden at forstyrre familie eller naboer. Rytmeakkompagnementet hjælper dig til at udvikle timing og groove mens du spiller med til forskellige musikgenrer og Chord Pattern-funktionen gør det muligt at spille med til automatiske akkordsekvenser, så du kan øve dig i improvisation over forskellige tonearter. Via en USB-nøgle kan du spille med til WAV audiofiler og benytte dig af forskellige afspilningsmuligheder såsom transponering, tempojustering og Center Cancel. Og du kan optage din performance som audiodata og evaluere eller komponere videre. SMF-sange kan ligeledes afspilles via USB.
 
Sjov Air Performer app til iOS-enheder
Få mere ud af dit piano med Roland wireless Connect og den gratis Air Performer app, der gør det muligt at spille med til dine favoritsange på din iPhone, iPad eller iPod touch gennem FP-50’erens lydsystem. Roland Wireless Connect er enkelt at sætte op og bruge og giver smart, trådløs kommunikation med dit Appleprodukt via Rolands WNA1100-RL Wireless USB Adapter (tilkøb)

Specifikationer
  • Rolands roste SuperNATURAL Piano lydprocessor
  • Ivory Feel-G Keyboard med Escapement
  • Indbygget højtalersystem 
  • Intelligent rytmefunktion med akkordgenkendelse over hele klaviaturet
  • 90 rytmetyper med to variationer for hver stilart
  • Kommer i to smukke finishes – sort og hvid
  • Kompatibel med DP-10 Damper Pedal (inkluderet) eller RPU-3 Triple Pedal (tilkøb)
  • Mulighed for at tilkøbe matchende stativer: KSC-44 (til hjemmebrug) og KS-18Z (til scenebrug)
  • CB-88RL bæretaske (tilkøb)
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD