Shop efter Kategorier

TOP 15 produktliste

Cathrine Sadolin - Komplet Sangteknik

510,00 DKK

På fjernlager, Leveringstid 2-4 hverdage
 stk.
5. udgave af den populære bog om sangteknik fra Cathrine Sadolin!

Der er mange opdateringer i forhold til de tidligere udgaver, og ikke mindst den første "Komplet Sangteknik" fra 1998 - er nu moden til udskiftning.

"Komplet Sangteknik" har skabt revolution indenfor sangteknikken og bliver idag brugt over hele verden af professionelle sangere indenfor alle genrer. Den anbefales af læger og talepædagoger og er blevet en stor international succes med oversættelser på flere sprog.

"Komplet Sangteknik" regnes i dag for at være verdens førende bog om sangteknik og henvender sig til alle der beskæftiger sig seriøst med stemmen - professionelle som begyndere.

Cathrine Sadolin, som giver workshops, clinics og masterclasses for professionelle sangere over hele verden, øser af sin enorme viden og erfaring i denne bog fyldt med praktiske anvisninger, tips og tricks. Bogen indeholder den nyeste forskning indenfor både rytmisk og klassisk sang, teknik til at lyde “rå" og uskolet, stemmepleje og “Akut Hjælp" dvs. teknik til at reparere en tilsyneladende hæs stemme få timer før en koncert.

Inkl. MP3 download
 
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD